Betöltés...

RÓLAM

A tervezői munka összetett ismeretanyagot, széles látókört és nyitottságot igényel. Magánemberként és szakmámból kifolyólag is sokat utazom, Európát szinte teljesen bejártam, de eljutottam már Észak- Afrikába és Kínába is.
Utazásaim során igyekszem nyitott szemmel járni, és inspirálódni a különböző kultúrák művészetéből, valamint megfigyelni a lakberendezés legújabb trendjeit, országonkénti sajátosságait.
+12ÉV
BÁLINT
SZIGETI
Enteriőr tervező, Designer
12 év tapasztalat
Szigeti Bálint vagyok, hosszabb-rövidebb megszakításokkal születésem óta Szegeden élek és dolgozom.
Főiskolai, majd egyetemi diplomámat is a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán szereztem rajz-művelődésszervező szakon. A főiskola elvégzése után Budapestre költöztem, itt a Junior Art iskolában lakberendezőként először OKJ-s, majd mesterdiplomát szereztem. A következő néhány évben különböző belsőépítészeti stúdiókban sajátítottam el a szakma gyakorlati alapjait. Dolgoztam többek között irodatervezéssel, irodabútorok forgalmazásával foglalkozó stúdiókban, illetve konyhastúdióban is. A későbbiekben más lakberendezőkkel dolgoztam közösen, gyakran társtervezőként a komplett tervezési munkálatokban, illetve látványtervezőként is. Fontos a szakmai tudás átadása is számomra. Egy éven keresztül tanítottam lakberendezést leendő lakberendezőknek levelező kurzuson, illetve a Juhász Gyula Pedagógusképző Karon tanítok jelenleg is lakáskultúrát.
Szigeti Bálint
6722
Szeged
Gogol utca 18.
1 em. 10 a.
T — 00 36 20 493 40 01
E — info@designsziget.hu